Helsinki: Eurot ojennukseen

Talouden ymmärtäminen helpottaa yhdistyksen toiminnan suunnittelua ja toteuttamista. Koulutuksesta saat perustiedot siitä, miten yhdistyksen taloutta tulee hoitaa ja millaista on hyvä taloussuunnittelu. Samalla tutustut myös kirjanpitolainsäädäntöön ja kirjanpitoon. Koulutus sopii yhdistyksen taloudenhoitajalle, hallitukselle ja muille taloudesta vastaaville tai kiinnostuneille.

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

Kouluttajana toimii Elias Laitinen. Näin Elias kuvailee itseään kouluttajana:
“Toistakymmentä vuotta järjestöjen, säätiöiden ja yhtiöiden talouden parissa ovat opettaneet minulle, että rahavirtojen seuraaminen antaa hyvän kokonaiskuvan yhdistys- ja yritystoiminnasta. Koulutuksissa uskon yhdessä toisilta oppimiseen ja yhteyksien muodostamiseen. Taustaltani olen valtiotieteilijä, yrittäjä ja kansalaisaktiivi, joka uskoo ihmisten valtaan yli instituutioiden.”

Aika: 14.-15.9.2019
Paikka: Helsinki
Toteutus: koko viikonloppu
Hinta: 280 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut), 340 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 2hh huoneessa)