Tampere: Puheenjohtajan johtamistaidot

Vapaaehtoisten johtamistaidoilla onnistut paremmin porukan innostamisessa ja sitouttamisessa. Tutustumme ryhmien toimintaperiaatteisiin, tehtävien jakamiseen ja hyvän johtajan piirteisiin. Löydä itsestäsi osallistava ja jämäkkä johtaja ja luo ryhmääsi aivan uusi tekemisen meininki!

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

Kouluttajana toimii Tiina Flygare. Näin Tiina kuvailee itseään kouluttajana:
”Olen kouluttanut KSL-opintokeskuksessa järjestöjä ja yhdistyksiä yli 20 vuoden ajan. Hyödynnän koulutuksissa tekemistä ja ryhmän yhtenäisyyttä tukevia menetelmiä. Hyvä ilmapiiri ryhmässä on minulle ensiarvoisen tärkeä osa koulutuksen onnistumista. Olen rohkea heittäytyjä ja kokeilen mielelläni uutta.  Koulutan ilon, toiminnallisuuden ja keskinäisen arvostamisen voimalla ilman turhaa tärkeilyä.”

Aika: 8.-9.6.2019
Paikka: Sokos Hotel Ilves, Tampere
Toteutus: koko viikonloppu
Hinta: 280 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut), 340 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 2hh huoneessa)