Tampere: Näin yhdistys toimii – vaikuta yhdistyksessä

Yhdistystoiminta on merkityksellistä ja mukavaa yhdessä tekemistä. Alussa voi tuntua kuitenkin hankalalta päästä mukaan toimintaan, kun ei tunne rakenteita eikä toimintatapoja. Tässä kahden illan koulutuksessa tutustumme yhdistystoiminnan periaatteisiin ja toimintaa ohjaaviin säädöksiin. Lisäksi ideoimme osallistumisen tapoja sekä omien vahvuuksien ja osaamisen mukaan tuomista yhteiseen toimintaan.

Löydä oma paikkasi yhdistyksen toimijoiden joukossa!

Kouluttajana toimii Krissu Sirola-Korhonen. Näin Krissu kuvailee itseään kouluttajana:
“Suunnittelen ja toteutan koulutuksia järjestöille heidän tarpeidensa pohjalta. Olen toiminut kouluttajana ja draama-ohjaajana kaiken ikäisten toimijoiden parissa niin järjestöissä kuin koulumaailmassakin. Järjestöjen toiminnan kehittäminen ja osallistumiseen innostaminen ovat minulle työssäni tärkeintä. Koulutuksissa tavoitteeni on saada kaikkien ääni kuuluviin, toteutuksen apuna kulkevat osallistavat ja draamalliset menetelmät. Oivaltamisen iloa, tiedon jakamista ja jäsentämistä yhdessä – niistä on hyvä koulutus tehty!

Vuonna 2019 koulutus järjestetään Tampereella 10.10. ja 7.11. ja Helsingissä 7.2. ja 7.3.

Aika: torstaina 10.10. ja torstaina 7.11.2019 kello 17-20
Paikka: Tampere
Toteutus: kahden illan koulutus
Hinta: 85 € /osallistuja
Alennukset: PAMin ja SEL:n jäsenille maksuton

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 26.9.2019

> Tilaa koulutus ryhmälle