Tampere: Vaikuta vallanpitäjiin -lobbauskoulutus

Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä lobbauksen kohteiden valintaan ja menestyksellisen lobbauskampanjan suunnitteluun. Opit suunnittelemaan lobbausprosessia ja tekemään vaikuttavaa viestintää kohderyhmällesi. Koulutus on suunniteltu järjestötoimijoiden tarpeisiin ja se kestää yhden päivän. Koulutus käy havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin!

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

– Hyvä paha lobbaus – mielikuvia lobbaamisesta
– Lobbaamisen ABC
– Ajankohtaiset kysymykset vaikuttamisen kentällä
– Lobbaustaidot ja lobbauksen suunnitteleminen

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

Koulutus perustuu Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisuun (KSL 2018), jota hyödynnetään koulutuksessa. Opas jaetaan koulutuksen osallistujille. Kouluttajana toimii Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisun toinen kirjoittajista, Tiia Kontkanen. Näin Tiia kuvailee itseään kouluttajana:

“Koulutuksissa ryhmässä oppiminen, innostuminen sekä tiedon ja oivallusten jakaminen ovat toimintani polttoainetta. Järjestötoiminta on itselleni tuttua jo teini-iästä lähtien ja nautin työskennellä ihmisten kanssa, jotka sydämellään uskovat omaan ja järjestönsä toimintaan. Koulutuksissa tavoitteenani on kaikkien oikeus osallistua ja tulla kuulluksi. Taustaltani olen valtiotieteilijä sekä puuseppä ja harrastuksenani valmennan jousiammuntaa.”

Vuonna 2019 koulutus järjestetään Tampereella 19.1. ja Helsingissä 7.9.

Aika: lauantaina 19.1. kello 10-16
Paikka: Näsilinnankatu 22 A, Tampere
Toteutus: yksi lähipäivä
Hinta: 140 €/osallistuja
Alennukset: PAMin ja SEL:n jäsenille maksuton

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 5.1.2019

> Tilaa koulutus ryhmälle