Tampere: Oman osaamisen arvostaminen

Tuntuuko sinusta, että teet työtä, jolla ei ole merkitystä? Millaista osaamista arvostat? Ovatko ajatuksesi omasta osaamisestasi totta? Miten tuntisit olevasi arvokas ja tarpeellinen? Tässä koulutuksessa asetamme asioita vastakkain ja kyseenalaistamme mielikuvia. Löydämme omia vahvuuksia ja opimme sanoittamaan niitä. Näistä taidoista on hyötyä esimerkiksi työhaastattelutilanteissa. Viikonlopun jälkeen tunnistat osaamisesi ja tiedät mikä on sinulle totta ja mahdollista!

Koulutuksen tavoite

Opit arvostamaan omaa osaamistasi realistisesti ja osaat asettaa kohtuullisen kokoisia tavoitteita elämässä. Tiedät mitä osaat ja osaat hinnoitella osaamisesi.

Koulutuspäivien sisältö

  • Mitä me emme osaa?
  • Oma ihannetyösi
  • Elämänpolku
  • Mitä osaamista nykymaailma arvostaa?
  • Paljonko osaaminen maksaa?
  • Omat jatkosuunnitelmat

Kouluttajana toimii Krissu Sirola-Korhonen. Näin Krissu kuvailee itseään kouluttajana:
“Suunnittelen ja toteutan koulutuksia järjestöille heidän tarpeidensa pohjalta. Olen toiminut kouluttajana ja draama-ohjaajana kaiken ikäisten toimijoiden parissa niin järjestöissä kuin koulumaailmassakin. Järjestöjen toiminnan kehittäminen ja osallistumiseen innostaminen ovat minulle työssäni tärkeintä. Koulutuksissa tavoitteeni on saada kaikkien ääni kuuluviin, toteutuksen apuna kulkevat osallistavat ja draamalliset menetelmät. Oivaltamisen iloa, tiedon jakamista ja jäsentämistä yhdessä – niistä on hyvä koulutus tehty!

Aika: 7.-8.9.2019
Paikka: Sokos Hotel Ilves, Tampere
Toteutus: viikonloppu
Hinta: 280 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut), 340 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 2hh huoneessa)
Alennukset: PAMin ja SEL:n jäsenille maksuton
Kouluttajan yhteystiedot: Tiina Fygare, 050 590 0709 tai tiina.flygare@ksl.fi

Koulutukseen otetaan korkeintaan 12 osallistujaa.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 24.8.2019

(Jos olet kiinnostunut koulutuksesta ilmoittautumisajan umpeuduttua, niin ota yhtettä suoraan kouluttajaan.)

> Tilaa koulutus ryhmälle